browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hemma

Jakarta flygplats

Sitter på flygplatsen och väntar. Tre timmar kvar till avgång. Jag har inte skrivit något om vädret, man kan kort säga att det har varit bra. Lagom mycket sol och tillräckligt lite regn. Jag missade ju 36-timmars regnskuren i Manado, hade en tvåtimmars i Jakarta. Det är ju bara vänta ut en sådan skur. En … Continue reading »

Categories: Hemma | Kommentering avstängd

Indonesien

Mindre än en vecka kvar. Resplan: 4 feb lämnar Sverige 5 feb kommer till Jakarta, Indonesien 9 feb åker till Sorong på Väst Papua 10-17 feb är på Kri Eco Resort Sedan är det inte så mycket mera planerat. Javisst jag ska ju hem också. 2 mar åter i Sverige  

Categories: Hemma | 3 Comments

Langkawi

Jag landade i KL vid 11:30 den 7:e. Planen var att ta en buss upp till Penang. Det skulle ta ca 6 timmar, en lämplig lång resa tyckte jag. Så från flygplatsen tog jag en buss till centralstation, det är ju en bra utgångspunkt. Där hittar jag turistinformationen. Får en bra beskrivning hur man tar … Continue reading »

Categories: Hemma | Kommentering avstängd

Växlade pengar idag

Växlade till mig en miljon idag, det är väl en bra start på resan.

Categories: Hemma | 2 Comments

Ny resa är på gång

Resplan 6 dec Flyger till Arlanda 7 dec Flyger från Arlanda 8 dec Landar i Kuala Lumpur 10 dec Landar på Bali 7 jan Landar åter i Kuala Lumpur 21 jan Flyger från Kuala Lumpur 22 jan Landar hemma igen Vad jag kommer att göra mellan flygen återstår att se.

Categories: Hemma | Kommentering avstängd

Bilder

Nu efter mycket jobb och en massa krångel med att ladd upp bilderns så har jag nu lagt ut dem. Har försökt minska ner antalet, men det vart mera jobb än väntat så nu är det 700 bilder att titta på. Ni hittar dem under Foto album och Resa 2009. /Tobbe

Categories: Hemma | Kommentering avstängd

12 timmar kvar

10:15 så avgår flight SK005 från Kallax flygplats och på det planet sitter jag. På tisdag 15:50, lokal tid, så är jag framme i Hong Kong. Två nätter är bokade. På juldagen, hm vet inte om jag kommer ha så mycket julkänsla, då kommer jag ta en båt över till Macau, stannar även där två … Continue reading »

Categories: Hemma | 1 Comment

Nu har nedräkningen börjat

Nu är det drygt 37 dagar innan jag åker på min resa.  Det är så länge jag tänker var bort, så det är väl lämpligt att börja blogga lite redan nu. Resplanen börjar nu ta form, flyger till Hong Kong. Stannar där någon dag innan jag tar en båt över till Macau. Kommer därefter att … Continue reading »

Categories: Hemma | Kommentering avstängd

Hej och Välkommen

Nu är bloggen igång

Categories: Hemma | Kommentering avstängd