browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Gili Air

Posted by on 1 januari, 2011

Jag hade planerat att göra en trekking till nyåret. Tänkte att man vandrar upp på ett berg på nyårsafton och tillbringar natten där och går tillbaks dagen efter. De kör sådan tvådagars turer, så jag tyckte att det var en bra idé. Det verkar som jag var den ende som tyckte det. Så jag ändrade planerna, det blir att fira nyår på en strand istället. Så idag åkte jag till Gili Air, den näst minsta av Giliöarna.

Jag har sett att de på flera ställen haft akvarier med fiskar som rengöra. I naturen så är det andra fiskar som blir rena. Här kan man stoppa ner fötter och händer, kanske andra kroppsdelar också men det väl det vanligaste. Så igår tog jag och testade det. Hade trott att det skulle vara en kittlande känsla. Det var mera som om de stack med små nålar hela tiden. Det gjorde inte ont, men det var inte skönt. Hade fötterna ner i 20 minuter och det var lika oskönt hela tiden. Efteråt så kändes nog fötterna lite mjukare, men nog finns det skönare sätt att ordna det.

Gott Nytt År

Skrev inlägget igår, men hittade inget bra internet, så det kom idag istället.

Comments are closed.