browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Åter i Kuala Lumpur

Posted by on 7 januari, 2011

Det var ju en 3 timmars flygresa till KL. Passade jag på att skriva lite om vad jag gjort de senaste dagarna.
Jag åkte från Padang Bay på morgonen mot Ubud, det var bara en timmes resa. Minibussen släppte av mig mitt i centrum. Det tog inte många minuter innan det kom erbjudanden om ställe där man kunde bo. Jag följde med en och kollade på ett rum. Det såg bra ut så jag tog det, snabbt och smidigt.
När jag installerat mig klart i rummet så var det dags att kolla runt lite. När man har vandrat en stund blir man ju hungrig, dags för lunch. Hittade en restaurang som såg trevlig, det var en trappa upp och där var en liten trädgård som den låg i. Började bläddra i meny och hittar ”froglegs”. Det har jag aldrig ätit, så jag beställde det. När jag får dem så är de friterade och serveras med ris och vitlökssmör. När jag såg dem, tänkte jag att det inte var mycket kött på dessa lår. Men det var 10-12 bitar och jag nog blev jag mätt. Måste ju säga att det var riktigt gott, påminner lite om fisk i både konsistens och smak.
I Ubud så kör dem väldigt mycket traditionella indonesiska danser. Jag bokat in mig för att se en dans som heter kecak. Är rätt dålig på att beskriva hur en dans går till, så jag låter bli att försöka det. Det var trevligt i alla fall.
Igår tog jag mig till Kuta, det ligger ju alldeles vid flygplatsen och jag hade ju ett rätt tidigt flyg. Det är ju många som vill sälja där när man går efter gatorna. Nu har man blivit lite van det och man lyssnar inte på den frekvensen som det talar i. Kvällen avslutades med en god sushi och en massage innan det var läggdags.
Har nu landat i KL och det har ju fri WiFi här så då passar jag på att skicka denna till bloggen.

One Response to Åter i Kuala Lumpur

  1. Malin

    Du är modig som vågar testa nya maträtter.
    Skönt att du lärt dig att hålla rätt frekvens på inkommande ljudvågor :)

    Mmm massage o sushi det gillar jag.