browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Senggigi

Posted by on 21 december, 2010

Det blev ett litet oväntat stopp i Senggigi på Lombok. Jag hade ju trott att bussen mot Labuan Bajo skulle gå idag, men den går 06:30 imorgon. Så kan det vara ibland, inte mycket att göra åt det.

Här finns inte mycket att göra,  gick 1 km åt ena hållet på vägen och där fanns inget att se. Gick tillbaks och 1 km åt andra hållet,  inte mycket att se där heller. Gick tillbaks och käkade lunch, det var halva priset jämfört med tidigare. 12 kr för en lunch känns helt okej och gott var det. Blev erbjuden av en ”local” om en rundtur på motorcykel. Tittade upp mot himlen och insåg att det blir nog lite regn snart. Så jag tackade nej. Jag ägnade eftermiddagen åt att läs en bok och ta det allmänt lugnt.

Boendet var ju inget som jag valde utan det bara blev så. Det är bra, har till och med AC. Det är inte ofta man får ett dass med öppen himmel, det roliga är ju att det är en fin vit toalettstol i alla fall. Golvet är av lite grövre sten. Det är bara tre månader sedan de byggdes så det är väldigt fräscht.

One Response to Senggigi

  1. Malin

    Härligt att ta dan som den kommer så där, inget snökaos ialla fall:) Här i Luleå utlovas -27 grader till julafton.

    God Jul!